Bel direct: 06 51 26 90 65

Over ons

Ons verhaal

Wie is Hardenberg Koerier?

Hardenberg Koerier (voorheen Van Renselaar Koeriers), is dé toonaangevende koeriersdienst die u een naadloze en efficiënte oplossing biedt voor het vervoer van uw waardevolle goederen. Of het nu gaat om pakketten, documenten of vracht, ons toegewijde team staat altijd klaar om uw zending met de grootste zorg en precisie te behandelen. Benieuwd hoe ons bedrijf is ontstaan?

Hardenberg Koerier over ons koeriersdiensten transport
Hardenberg Koerier over ons koeriersdiensten transport
Koeriersdienst Hardenberg Koerier

Koeriersdienst

Koeriers dienst

Onze professionele en ervaren chauffeurs zorgen voor een veilig transport van uw goederen.

24 7 bereikbaar Hardenberg

24/7 bereikbaar

Wij zijn elke dag bereikbaar en wij staan graag voor u klaar.

Schild icoon Hardenberg

Betrouwbaar

Door onze klanten worden wij bestempeld als een betrouwbare partner voor goederentransport.

Koeriersdienst Hardenberg Koerier spoedleveringen en goederentransport

Geschiedenis

Betrouwbare logistiek & transport oplossing

Hardenberg Koerier, voorheen Van Renselaar Koeriers, is een ervaren partij gevestigd in Voorthuizen die inzetbaar is voor spoedleveringen en goederentransport.

Van Renselaar Koeriers is overgenomen door Wietse Hardenberg en Thamara Cozijnsen, waarna het bedrijf ook een nieuwe naam, logo en huisstijl gekregen heeft. Onder deze nieuwe naam levert Hardenberg Koerier V.O.F. nog altijd dezelfde bekende kwaliteit in een nieuw jasje. 

Voor een groot aantal klanten in diverse branches worden koerierszendingen gehaald en bezorgd door heel Nederland. Naast koeriersritten in Nederland vinden er ook ritten naar het buitenland plaats.

Dat door ons kwaliteit geleverd wordt, blijkt uit de positieve reacties van onze klanten. Goede service en een perfecte uitvoering van de opdracht staat bij ons voorop.